Follow

Ulvdottir

En dag på jobbet
Idag skulle vi försöka lokalisera en vandringsled som finns med på google earth, kan tyckas som en enkel uppgift men jag kan säga att kommunen har inte varit duktiga på att hålla iordning vandringslederna.
Kom in och insåg väldigt snabbt att det som en gång i tiden varit en vandringsled nu är betäckt av midjehöga brännässlor och massa sly, fanns inga tecken alls av att det skulle ha varit en stig där som turister och andra ska kunna gå. 
Efter en liten stunds letande hittade vi en stig och jag blev glad men samtidigt så for ju tankarna till markeringar, skyltar med bra info i huvudet. 
Efter en liten stund på denna stig så insåg vi att detta var inte den leden vi skulle gå på, så vi gick tillbaka, for åt ett annat håll och inte den stigen heller, ett virrvarr av omärkta stigar for genom skogen och inte en enda var den stigen vi skulle lokalisera så nu måste vi ha tag i personen som en gång i tiden har markerat upp via google earth för att få reda på exakt vart denna stig går så vi kan röja upp, markera och placera ut skyltar. 
En härlig dag i skogen blev det i alla fall men av den promenaden kunde man snabbt konstatera att det behövs göras mycket jobb och det värsta är väl att jag redan har knallat en massa leder och de alla är i väldigt dåligt skick och behövs röjas och markeras och få dit bra information på alla de ställen jag har besökt, men vi får ta en led i taget och i morgon blir en dag i skogen igen med en kvinna som ska visa lite andra platser. 
Jag är redan mycket besviken på denna kommunen, allt skryt om hur vacker natur de har, alla sjöar som finns men inte någon info eller bra leder ut i naturen alls. 
Man kan ju börja från rätt håll tycker jag, först fixa alla vandringsleder, bygga vindskydd och fixa grillplatser sen kan man skryta med hur vacker man har det. 
Men nog ska jag väl kunna styra upp det lite i kommunen i alla fall. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress