Follow

Ulvdottir

Bröllop, promenader och skogsäventyr
Fredagen började med bröllop, jag fotade lite och det var inom familjen, eller ja gubbens familj och jag lovade att ta lite bilder så vi blev där i några timmar. 
Fördelen med att gå på andras bröllop är att om man någonsin ska gifta sig så vet man exakt hur man inte vill ha det :p Nu tror jag inte direkt att jag någonsin kommer att gifta mig, jag är inte giftas typen direkt, är en fruktansvärt knepig människa i förhållanden så att gifta sig vore ett väldigt stort steg i mitt liv. 
Men ljuset i lokalen var så förskräckligt att alla bilder där inne blev i svartvitt, hemska brandgula färger och dåligt ljus, alla såg ut som söndertvättade apelsiner pga ljuset. 
Kusiner som leker, vad roligt ungarna hade, helt perfekt att bara släppa lös kidsen så de fick springa, leka, skrika och ha absolut superkul
Min lilla Vittra hittade bullfatet inne i köket och det tog inte lång tid innan hon hade fått tag i bullen, tänk vilka långa fingrar dessa små kan få när de verkligen vill ha något :) 
Lördagen var regnig och när jag väl hade planerat att jag inte skulle ut och fota så var det självklart tjock mystisk dimma och jag missade den totalt, just my luck men det gjorde inget, jag tog en morgonpromenad på 5 km och resten av dagen visste vi inte riktigt alls vad vi skulle göra, det blev lugnt och stilla och jag fungerar inte i lugnt och stilla, behöver ha något att göra hela tiden. 
Igår var jag ute och fotade lite och fick inviga min nya jacka som jag har sytt, jag ska dock byta ut knapparna till ett blixtlås istället, tror det kommer funka mycket bättre. 
Efter promenad på morgonen så var det bara att försöka hinna med tvätten för min tvättmaskin har gått sönder så fick ta med mig allt till karln och tvätta en maskin där och en maskin hos hans föräldrar medans dom var barnvakt en timme så vi kunde gå ut på skogsäventyr och leden vi gick, oj oj oj vad vacker den var, jag sprang, hoppade, studsade mig fram i skogen så lycklig var jag över att det magiska jag eftersöker fanns precis där inom räckhåll, jag måste ha tag i ett hus där ute i skogen, jag bara måste. Har jag den trollskogen precis bredvid mig så behöver jag inget mer.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress