Follow

Ulvdottir

Blir det ett hus?
Jag har hittat ett hus. 
Eller rättare sagt ett att söka och lägga in en intresseanmälan på, sånt gör mig så orolig och jag vet inte varför, antagligen för att man måste skriva om vem man är, vad man gör och allt sånt där som jag tycker är så jobbigt, att skriva om mig själv. 
Men i morgon ska vi sätta oss ner och skriva en intresseanmälan och så får vi se helt enkelt om han blir intresserad eller ej. Vore så skönt och slippa allt oljud som jag är väldigt allergisk mot, vill ju bara ha tystnad runt mig. 
Jag hinner inte med så mycket om dagarna när jag ska jobba, fota, redigera, ta hand om barnen och allt som ska göras så det blir lätt att mycket hamnar vid sidan av men det kommer bli bättre, när jag går upp till heltid på jobbet för där kan jag även sitta och redigera sen eller åka hem och redigera innan man hämtar barnen, just nu ligger jag 3 dagar efter i redigerandet, så 3 dagar med massa foto och ja det måste ju göras iordning, men ska sätta mig nu ikväll och fixa det och förbereda lite till nästa vecka. 
Det är mycket planering som jag måste göra för att hinna med så mycket som möjligt, men tur nog så har jag massa tid i skogen på jobbet så jag hinner i alla fall att andas skogsluft som är så viktigt för mig. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress