Follow

Ulvdottir

Arbete i naturen
Att få arbeta ute i naturen måste vara det bästa som finns och kunna kombinera sitt fotande med sitt "vanliga" jobb är sån lyx för mig. 
Förra veckan var vi till Röda jorden och gick vandringsleden som ligger där och idag har vi nu markerat upp leden så att man vet vart man ska gå. 
Det var en lite småkall morgon men otroligt vackert ljus i skogen och min karl/kollega fick posera innan vi knallade vidare in i skogen :) Alltså det ljuset som var på morgonen <3 det var så vackert och efter att ha haft regn och grått konstant ett tag nu så kändes det som om det var första gången man fick känna värmen från solstrålarna. 
Det är sånt här arbete vi pysslar med, röjer fram stigen, drar undan fallna träd och markerar träden, det är fortfarande jobb kvar i Röda jorden men nu kan man gå leden i alla fall utan att virra bort sig och framme i dammen sen kommer vi behöva bygga någon form av bro, jag är nyfiken på ett pålbygge faktiskt men vi får se vad kommunen vill, annars så blir det nya plank som ska ut så man kommer över där bävrarna just nu har demolerat området. 
Det har varit en riktigt bra dag ute i skogen och jag känner mig verkligen på tipp topp plus att jag har provat mina nya kamera och jag är så nöjd med den så det finns inte ord för det och den har vinklingsbar skärm så jag slipper bryta ryggen av mig för mina ibland udda vinklar på foton. 
Röda jorden har röd markering på leden men sen nästa vecka komme rjag behöva ringa runt och se vad de andra lederna ska ha för färg för de på kommunhuset verkar inte veta något så jag tänkte att jag tar tag i det där själv. 
Den här platsen<3 Kommer komma upp ett inlägg ikväll om röda jorden, det är så trolskt, så vackert och så mycket mossa och med mossa så är det ju väldigt blött också men det har sin charm helt klart :) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress