Follow

Ulvdottir

Anundshög
I lördags gick jag upp tidigare för jag hade tänkt att fota men fanns inget som mina ögon drogs mot så jag var 1 timme tidig i Västerås och bestämde mig för att åka ut till Anundshög som jag har besökt så många gånger men det är lika vackert varje gång. 
Jag älskar historiska platser och arkeologi och historia (innan industriella revolutionen) har varit ett intresse jag har haft i så många år, tycker det är så fascinerande allt som de åstakom förr i tiden utan maskiner och allt är gjort för hand, det är så häftigt, deras kreativitet och känsla för konst, helt otroligt. 
Runor är ju något som jag är helt tagen av, tänk er att sitta där och hugga ut allt i sten, vilket arbete, hällristningar, runslingor, ja allt är helt magiskt vackert och min kropp är klädd med en hel del runor som betyder mycket för mig, skulle verkligen vilja prova på att skapa en egen runsten, någon gång när man bor i hus på landet så ska infarten prydas av en vacker sten.
Jag har haft några riktigt jobbiga dagar, helgen har varit så sjukt plågsam, mycket tankar om livet, fotande, om jag ska sluta eller ej, finner ingen mening längre, en känsla av total hopplöshet, jag vet att medicinen jag äter har biverkningar som skapar depression, jag lider ju redan av depression sen innan och har gjort merparten av mitt liv men de senaste dagarna har inte varit hyggliga på mitt psyke. 
Men tänkte jag skulle försöka vända det idag så jobbar hemifrån och har börjat bygga en mapp med bilder jag skulle vilja ha i en utställning för att fokusera på något annat än att sluta med allt jag gör. 
Har fått ihop en 18 bilder i alla fall som jag själv älskar otroligt mycket, så vi får se, ska kolla lite utgifter och sånt där och se när i såna fall det skulle vara möjligt för mig att ha en utställning. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress