Follow

Ulvdottir

Alltså hur ska jag beskriva det här?
Idag var första dagen då jag är som ett barn på julafton, sprudlande, leende som går från öra till öra och så fylld av energi att det känns som att man ska spricka totalt. Det var första riktiga frosten idag :D Kallt, skrapa rutor, klar himmel och inte nog med detta: en otroligt tjock och helt fantastisk dimma :D 
Alltså jag klarar inte, det var en så magisk morgon att jag visste knappt inte vart jag skulle ta vägen men jag visste att jag var tvungen att bege mig till jobbet så gubben fick aggera chaffis och köra mig till lite olika platser först så jag fick fota och hoppa av mig ruset. 
Jag kan inte hantera såna här situationer, jag vill vara överallt på en gång och jag lägger inte ens märke till att det är kallt, kommentarer jag ofta får av karln är att "du fryser när du är inne men när det är minus ute då fryser du inte alls", nej jag gör inte det för jag är som ett barn på julafton och har så mycket sprudlande energi inom mig att jag håller mig varm så, en adrenalinkick?
Såg att det inte bara var jag som sprudlade och hoppade och hade ett leende bredare än jag vet inte vad på instagram stories utan även andra svenska fotografer var helt till sig i morse :) Det är ju sånt här vi älskar, eller i alla fall merparten som fotar natur. 
Nu hade jag dock inte allt för mycket tid på mig då jag ska vara på jobbet men fick komma lite sent idag, men det gjorde inget. 
(Det var värt det)
Nu längtar jag så tills första snön kommer så jag kan få min energi laddning igen och bete mig lite hur som haver, folk får tro att jag är knäpp, periodvis är jag ju det så ;) 
 
Rebecca Adnell

Så vackert!

Svar: Tackar 😁
Ulvdottir

Johanna

Wow så vackert, naturen är magisk!

Svar: Tack så mycket :) Ja det är den verkligen
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress