Follow

Ulvdottir

Vind och tungt snöfall
Igår var en helt magisk förmiddag och eftermiddag, först rullade dimma in och gjorde träden helt vita av frost och sedan kom ett kraftigt snöfall. 
Jag var så ivrig till att få gå ifrån jobbet för att fota för hur det än är så har jag inte haft tid att fota varken första snön eller andra utan det blev tredje gången gillt och jag åkte ut och fotade uppe på vargberget för vi visste att värmen skulle komma tillbaka så det kanske bara skulle vara denna chansen. 
Älskar att fota i tungt snöfall, det blir så otroligt vackert och skiftande och jag som älskar snö, jag var i valhall när jag befann mig uppe på vargberget och jag kulade ut min lycka där uppe så det ekade runt i alla små sjöar som ligger där uppe <3 
Det är total lycka för mig att få vara ute i snön, det är så vackert och så härligt att känna snöflingorna landa på ens ansikte. 
Dessvärre när ja vaknade idag så var all snö borta :( Jag hoppas den riktiga kylan kommer snart och stannar fram tills april i alla fall <3 
Lars Gustafsson

Ja du snön försvann i natt, inget kvar. Vi har också ett ställe ca. 1.5 mil från mig som heter Vargfjället ligger i Hjärtum utanför Trollhättan. Vargfjället är mycket mytomspunna. Detta område är ruskig, det finns en del skrönor om troll och hättor, flera mörka rjörn i och runt oss här.

Lars Gustafsson

Min ordlista bökar till det för mig
Ska vara urskog och tjärn

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress