Follow

Ulvdottir

Tunga dagar
Bilden är ifrån Hedströmmen i ormdalen från förra veckan när vi var där och kollade på jobb. 

Dagarna ett tag nu har varit otroligt tunga och jobbiga att ta sig igenom, jag är något helt sjukt trött, huvudvärk och ögonryckningar, mina ben känns otroligt trötta och tunga och jag vet inte vad det är men jag misstänker magnesium brist, stress och depression ovanpå det. Så helgen har jag bara legat, mer eller mindre, det har inte hänt något annat här för allt har varit jobbigt bara. 
 
Idag var det jobb igen som stod på schemat och vi håller på och arbetar med en vandringsled som heter Aspebäcken, just idag har vi verkligen fått arbeta, en gammal BMX led som är byggd av trä som en stor bro som har gått genom skogen skulle idag rivas då den stått öde så pass många år att merparten redan var förmultnat men allt skulle rivas ner och nu ska resten fraktas bort, har arbetat en hel del med yxa idag och det känns ska lova sen burit massa trä upp på kärran till fyrhjulingen, men leden börjar ta form, den ser redan mycket bättre ut och den är uppmarkerad men nu ska broar byggas till två ställen så man kommer över bäcken. 
Förra veckan var vi bara två som röjde upp ett område på leden där 2 bäckar möts, en med klart vatten och en med mörkt vatten, det är väldigt ovanligt att de går ihop så där ute ska det byggas en platå så man kan kolla på det men det var en hel del som vi fick såga ner och plocka bort då det även är ett kalhygge just där så det lås massa sly som skulle undan. 
Nu har vi rätt mycket jobb vilket är skönt för jag sliter hellre som ett djur under arbetestimmarna än bara sitta på rumpan och glo, det gör mig bara stressad så det är skönt, nu ska virke hem och ett vindskydd och sen ska det byggas eldstäder så kommer det nog bli en riktigt mysig slinga när den är färdig skulle jag tro :)
lars

Valkyria, snygg bild som vanligt, tråkigt att det känns så tungt just nu för dig. Idag läste jag i vår lokaltidning om om En Asapräst eller Goden som har en Blotplats i skogen. han tror på asatron om naturens gudomliga kraft, Det stod att det finns officiellt ca 1500 personer i Sverige som har denna hedniska tro? men det var väl inte riktigt som du beskrev din tro? OK skit samma
Hoppas du ser ljuset snart, och ert arbete med vandringsleden ger frukt

Svar: Jag har inte läst artikeln så kan inte uttala mig om det
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress