Follow

Ulvdottir

Skogstur i Lappland
Igår begav jag mig ut i ett område som heter Lappland strax utanför Skinnskatteberg, det var sån otrolig dimma att jag hade tänkt att fota lite och äntligen hittade jag stigen som jag letat efter i så många år men det är tack vare brandkåren som dragit en alternativ väg där inne tills vi har markerat upp en led som går att gå. 
Det här är ett område som bär på så mycket mystik, det är otroligt vackert och blandningen av tallträd och gran gör mig så lycklig. 
Jag hade en lite Ronja Rövardotter känsla när jag gick runt där inne i skogen med all dimma och det var bara tyst, några enstaka bilar som man kunde höra på avstånd och jag som kulade och ekot kom tillbaka till mig. 
Här inne i lappland ska vi bygga en eldstad och frakta ut ett vindskydd till en tjärn som ligger en bit in, jag passade självklart på att kolla hur vägen dit såg ut och jag kan säga direkt att det är inget vi kommer att göra förens det har fryst på, i Lappland är det väldigt blött då det är myrmark med varierande hällmarksskog, det går en gammal traktorväg där inne som vi ska försöka använda för att få ut vindskyddet men det är så blött där att fyrhjulingen kommer att fastna och vi kommer förstöra naturen. 
Lappland är ett naturreservat så man får inte göra någon overkan på omgivningen utan vi får vänta tills det har fryst på helt enkelt. 
Jag kände mig skapligt kry igår och senare på eftermiddagen så blev det bara ren katastrof, jag hade så ont i kroppen, så ont i halsen att jag fick ringa till gubben och höra om han kunde komma hem innan Vittra vaknade för jag visste att jag inte skulle klara av båda två, sagt och gjort han kom hem från jobbet och lite senare tog han med sig barnen hem till honom för jag hade så otroligt ont. 
Det sista innan jag gick ohc la mig och efter både té och alvedon så hade jag så ont i kroppen att jag knappt orkade stå upp, av någon anledning så får jag extrem smärta i leder och muskler när jag blir dålig, jag har varit så dålig en gång att jag låg bara och skakade av smärta och det var på väg dit igår också. 
Jag mår skapligt idag, tillräckligt för att kunna sitta och arbeta med lite bilder i alla fall men ändå inte okej i kroppen, ryggen värker och mina armar värker, låter som en skata när jag pratar. 
Ett längre tag har jag trott att något är fel i min kropp, tappar mycket hår, svullna ögon när jag vaknar, alltid extremt trött och en olustig känsla i kroppen, väldigt konstig hjärtrytm även i vilande tillstånd så slår hjärtat så hårt och dubbelslag och det blir bara mer och mer. Borde ta tag i att få en tid till vårdcentralen så får de ta massa blodprover för det här är inte normalt
lars

Absolut Valkyria IVÄG med dig till Vårdcentralen NUUU. Inga bra tecken. Men du har ett fantastiskt naturområde runt omkring dig som du förmedlar så bra i dina bilder, Mystik är rätta ordet
tag vara på dig

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress