Follow

Ulvdottir

Jag trillar hellre ner i bäcken
Idag hade jag inte turen med mig på jobbet, antar att jag hade glömt den hemma när jag gick i morse. 
Vi håller på och bygger broar ute vid en vandringsled inne i Skinnskatteberg och första bron behövde lite finputs så vi åkte ut dit direkt i morse för att fixa det som felade på bron. 
Mitt kontor idag, solen sken i alla fall innan olyckan var framme, eller ja den sken efter olyckan också men det var riktigt kallt, enda nackdelen med att jobba ute är nog under vintern för man fryser duktigt om händerna. 
Jag skulle borra och min handske fastnade i skruven men det var ju inget jag såg innan det redan var försent. 
Märkte att handsken fastnat och att min tumme gjorde riktigt ont, tog av mig handsken och på något vänster har handskenlyckats vrida av min tumnagel halvvägs ner, min gubbe tittade mest bara och jag frågade lite lugnt om han hade några plåster eller förband på fyrhjulingen och det hade han så då gick han och hämtade och min tumme bultade som själve *^` men jag satte om lite plåster sen sa jag "får ja borren", varpå han tittade på mig och frågade om jag skulle fortsätta, ja men det är väl klart, jag är tåligare än merparten män fick han till svars. 
När bron var fixad fick jag köra lite fyrhjuling och så har vi klippt till hönsnätsrutor som ska på på bron så att man inte halkar men det hann vi inte med så mycket mer under dagen utan det plus bygga ett räcke ska vi göra i morgon. 
Jag inser nu när snart hela dagen har gått hur mycket jag använder mig av vänster tumme, vilken jobbig dag det har varit, men nu vet vi det jag arbetar mycket med vänster hand :p Kanske är unihand? Vem vet, inget jag har tänkt på i alla fall förens nu. 

Lars Gustafsson

Du kämpar hårt för vandringsleder. Hur lång blir den? Blir det fikaplatser utmed leden? När räknar ni med att inviga leden?

Svar: Leden finns redan sen tidigare bara att ingen haar tagit hand om den. Vi har ingen deadline när det ska vara klart men det kommer finnas både vindskydd och grillplats.
Det är en kortare vandringsled men kommer även finnas en platå där två bäckar möts som är väldigt ovanligt, ena bäcken har klart vatten och den andra har mörkt vatten
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress