Follow

Ulvdottir

En skräckupplevelse och lappland
Igår tog jag mig en tur i västmanlands lappland igen, det här stället växer allt mer i mitt hjärta, denna gången tog jag mig hela vägen till tjärnen som ligger där inne och jag var helt slut när jag kom fram. 
Det är myrmark så det är ju väldigt blött och titt som tätt så trillar fötterna ner i något hål fyllt med vatten men det gick ändå. Glad och lycklig över både tjärnen och dimman som växte inne i skogen. 
Jag kulade en hel del, blev inspirerad av snake pit poetry, melodin var så fin så jag var tvungen att prova kula den, är inte helt återställd i rösten efter förkylningar och allt som kommer smygande men det gick hur bra som helst och sedan kulade jag lite runor och då kom 2 korpar flygandes över mig, så som jag älskar korpar och de glimmar av renaste guld när solen träffas deras fjädrar och just då mitt i det ögonblicket som de flög över mig så hörde jag flåsande backom mig och jag kunde känna värmen mellan skulderbladen från andedräckten och min första tanke var "helvete det står en varg bakom mig, nu är det kört" och jag fick hjärtat i halsgropen när jag skulle vända mig om och det fanns ingen där, det var längesen jag hade en sån intensiv upplevelse, senast när jag bodde i småland då jag också hörde en varg fast i mitt vardagsrum, dock blev jag inte lika nojjig då det inte finns vargar i mitt vardagsrum men ute i skogen här där jag vet att det faktiskt finns varg då blev ja skrämd. 
Jag hyser stor respekt för våra rovdjur och jag ser dom gärna men helst på mina villkor, jag vill ju inte snubla över en flock vargar i klänning och kamera utrystning kanske, utan jag vill helst vara lite mer förberedd. 
Så vad ville denna upplevelse säga mig? 
Jag har ingen aning men då det återigen har med både korpar och vargar att göra som för många år sedan så kanske det vore läge att undersöka det. 

Jennie

Så fina bilder, skogen ser verkligen mysig ut.

Svar: Tack så mycket 😊
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress