Follow

Ulvdottir

Det går i ett
Jag hinner knappt med något om dagarna, det går i ett konstant och verkar inte finnas någon stopp knapp. 
Den 28 har jag i alla fall fått tid till läkaren för att göra en utredning om varför jag är så otroligt trött, ögonryckningar, dubbelslagen på hjärtat och den där allmänna konstiga känslan jag har i kroppen. 
Mina dagar är långa med få pauser, från att jag vaknar vid 06 fram tills läggdags så går dagen i 100 knyck känns det som, jag jobbar från 07:30-12 sen hämtar jag barnen vid 12 och då ska det underhållas, lagas mat, städas, lekas och sedan läggning för dom vid 19 och 20 och när väl dom sover så ska bilder redigeras och sen ska det upp på blogg. 
Ibland vill jag bara rymma och hitta lugnet, all denna stress kan ju bara sluta i kaos till slut, visst är det skönt att jobba men det är samtidigt svårt för mig för jag trivs bäst själv och på jobbet ja där är man inte själv, med tanke på att karln slutar på eftermiddagen så hinner jag inte alls med att fota när han har kommit hem för då är det redan mörkt och helger är svåra att få någon tid över. 
Denna dagen har bara bestått av jobb och lek och bus med barnen men det har varit en bra eftermiddag för på någotvis så lyssnar de bättre när pappa inte är hemma, utan pappa så hjälps det till med allt, är det konstigt? Eller har jag och barnen bättre rutiner som dom är nöjda med?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress