Follow

Ulvdottir

Brobygge och fulldag
Det har varit en intensiv dag och vi har färdigställt sista bron på vandringsleden, nu är det inte mycket kvar innan det är helt klart. Vi har lite skyltar som ska fixas, en minibro, vindskydd och eldstad sen är det klart och då kommer jag självklart att ta bilder på hela leden och göra ett inlägg om vandringsleden som blir helt ny i kommunen. 
Eller ja den har ju funnits innan men inte varit iordning och icke brukningsvänlig. 
På lunchrasten passade jag på att hoppa in hos en hårsalong i kommunen och pratade lite om mitt hår, vi bokade tid i februari, första tiden, det kommer ta ett par gånger för att uppnå det resultat jag vill ja men det får ta den tid det tar helt enkelt. Jag ser i alla fall fram emot det och nu ska jag bara vårda håret så det klarar av all färgning.
Efter jobbet var det ilfart till dagis där Vittra hade sovit som en stock och allt hade gått jättebra, Varg hade varit lite fundersam där vid 12 varför mamma inte kom och jag har haft såna enorma skuldkänslor men jag måste dessvärre jobba heltid för att få någon lön alls så jag har inte så mycket till val.
Vi åkte direkt och handlade och när vi kom hem började gnällandet, hungriga och trötta barn men efter maten så vart det bus med mamma i soffan en liten stund innan läggdag. 
Känns så konstigt att bara få se dom 3 timmar per dag för sen sover de ju bara, vilket samhälle vi lever i, men ska man ha råd med något idag så har inte speciellt många valmöjligheter men det gör ont i ett mors hjärta att inte ha den tiden jag vill ha med knoddarna <3
Förhoppningsvis i framtiden så kan jag det, men då har man redan missat så mycket.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress