Follow

Vad händer med bloggen?
En del har nog sett att alla inlägg är borta och att det har varit väldigt tyst här inne ett tag och anledningen är att jag vet inte om jag ska fortsätta att blogga eller om jag ska stänga ner så fram tills att jag vet helt hundra så bara ligger den här. 
Jag bloggar mestadels för att bara skriva av mig och dela mina foton men ett tag nu så har jag varit på en väldigt dålig plats i mitt liv och det känns tungt varje dag. Jag är ju en människa som älskar variation, älskar att få utforska nya delar av skog och mark och det här konstanta att sitta i Färna där jag bor har liksom smygit upp sakta men säkert till något som fått mig att må väldigt dåligt. 
Det händer väldigt lite i mitt liv just nu och jag har inte så mycket att skriva om faktiskt, fick kommentaren häromdagen att du säger ju inget, nej jag har inget att prata om. 
För mig känns det väldigt jobbigt och jag försöker finna någon form av lugn för att kunna acceptera att jag sitter där jag sitter. Jag har näst intill ingen tid för foto och även om jag har tid så har jag tröttnat på att fota Färna, man kan bara fota si och så mycket på samma ställe innan det blir uttjatat och foto är min största passion så det känns lite jobbigt att inte ens det kan gå min väg. 

Men jag kommer nog bara dela med mig av mina bilder lite si sådär när jag fotar något jag gillar, eller speciella dagar med barnen eller om jag åker bort och gör något kul så delar jag med mig här tills dess att jag vet hur jag ska göra med allt. 
Spritt

Tråkigt att du funderar på att sluta. Ser ut som att du har mycket att bjuda på :)

Svar: Så länge som jag inte vet hur jag vill ha det så kommer jag posta lite då och då :) Och tack så mycket :) Det värmer
Ulvdottir

Emma

Det kanske vore en idé med bloggpaus? Tycker inte du ska lägga av helt med bloggandet, jag gillar verkligen din blogg skarpt! Men det bestämmer du själv såklart vad som känns bäst.. :)
kram
Emma

Svar: Tack så mycket :) Kanske bara är en svacka mitt i allt, vi får hålla tummarna :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress