Follow

Ulvdottir

Ut i det fria
Ja idag vart man ett år äldre, jag firar inte min födelsedag, något som de flesta har väldigt svårt för men jag vill bara inte, gillar inte min födelsedag så jag hoppar hellre över dagen helt och hållet. Men tack för alla gratulationer i alla fall. 
Fick brev från min mor med presentkort och ett Grattis kort, ett kort från min mormor och min pappa ringde innan idag. Annars har det bara varit lugnt. Varit med barnen hela dagen och tagit det lugnt, Vittra har nog massa tänder på g så det är mer skrik och gnällfest hemma. 
På eftermiddagen åkte jag ut för att fota lite bilder till samarbetet med holyclothing vid denna lilla tjärn som ligger på gränsen till Dalarna :) Jag trivs bättre där ute i vildmarken, det finns nästan inga hus alls där ute utan bara tystnad så det var en sån där dag jag behövde. Håller på och letar efter ett nytt ställe att bo på, har fått nys om ett hus ute i Sunnanfors så får se hur det blir med det, men de hade tydligen massa djur på gården så det skulle ju vara toppen för Varg som älskar djur och att få pula runt på landet. Då kan man nog äntligen i såna fall börja odla lite och kunna koppla av mer. Jag är helt oförmögen till att koppla av i en by med grannar och billjud hela tiden, det stör mig något så fruktansvärt mycket och det har fått pågå lite för länge nu tycker jag. Så ett hus på landet skulle sitta fin fint nu. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress