Follow

Ulvdottir

Små trollen
Jag gick upp extra tidigt idag för att hinna springa innan barnen kom, så begav mig ut vid halv sju i morse och sprang mina 5 km och det var så fruktansvärt fuktig och varm äcklig morgon så när jag kom hem igen var jag helt genomsur av svett från topp till tå, har nog aldrig svettats så mycket förut men det var en otroligt fin morgon med dimma och stillhet. 
Efter duschen kom mina små bus och jag tyckte Varg kunde stanna hemma från dagis och vara med mig och Vittra :) 
Vittra är en sån riktigt trollunge så det finns inte ord för det, och hur söt är hon inte när hon håller på med denna grimasen? Det är hennes grej och jag tycker det är så sött, ett släktdrag ;) Jag gjorde likadant när jag var liten. 
Vi busade ute med besök, lekte i sandlådan, körde minibrumbrum bil runt huset och jagade och hade oss, hur trevligt som helst och när ena besöket gick så kom nästa två fula gubbar :p haha Nej men J lärde Varg att kalla H för ful gubbe och vad jag skrattade. Mina ungar går rakt på, de kan va blyga två sekunder sen ska minsann alla vara med att leka :) 
Jag har konstaterat efter denna varma dag att Varg behöver sig en klippning snart igen men jag kan inte hitta min kamm, han har klippt sig hos frissa en gång och andra gången klippte jag, det gick mycket smidigare när jag gjorde det, inga tårar. Men det har varit en så sjukt bra dag. 
Vi har packat inför i morgon då vi åker till Småland igen och dags för årets första vikingamarknad för oss :D Längtar. 

 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress