Follow

Ulvdottir

Härlig dag med regn
Lillsessan sover efter att ha varit med och städat idag eller ja snarare puttat dammsugaren åt mamma. 
Vaknade av ringklockan på dörren i morse och det slog mig direkt att vad är klockan igentligen, jo men visst 8 och M skulle lämna Vittra, sprang upp och öppnade, slog på kaffe helt yrvaken och kvicknade till. Gick min 6 km promenad som jag inte har kunnat gå på ett tag, jag har inte alls haft tid till träning den senaste veckan vilken plågar mig en aning men får försöka köra så hårt jag kan denna veckan istället. 
Efter promenad kom regnet och sån härlig känsla efter denna varma vecka vi har haft så jag och sessan åt lite frukost och började städa och tvätta, det blev ju en sån dag så.
Men jag känner mig fruktansvärt seg idag men nåja det är väl så det är ibland. 
Har pratat med min hyresvärd och förhoppningsvis dyker han nu äntligen upp efter midsommar och gör om mitt badrum så att jag har ett helt golv, jag frågade om de kunde tapetsera om mina sovrum så jag slipper den blåa färgen i ena rummet och den brandgula i mitt sovrum och han undrade om han kunde måla om istället och ja det är väl betydligt mycket smidigare så då skulle han fixa det också :) Äntligen lite mer ljus i sovrummen :) 

Blir Västerås senare idag och fixa med lite grejer innan helgen men lika bra att få det gjort. Usch jag avskyr shoppingcenter men det är ju typ 5 månader sen jag var där så :p haha Tror jag överlever någon timme.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress