Follow

Ulvdottir

Granskott och troll
Igår var vi ute i skogen på förmiddagen för att plocka granskott och ha lite fruktmys i skogen. Det är en vardags grej i min lilla familj att man går ut och äta lite frukt i skogen och spanar in alla häftiga saker som skogen har att erbjuda och Varg bjuder alltid på roliga saker varvat med trots ;) 
Jag ska göra sirap av granskott så vi var ut och plockade lite men det blev inte så mycket plockat utan mer bus men Varg hjälpte till lite tills han tröttnade. Ska gå ut och plocka på nytt när kottarna sover hos sin far så jag får den mängden jag behöver. 
Men de trivs så bra i skogen så, hur kan inte göra det? Där finns ju allt och man kan göra vad man vill :) 
Vi for även ut på eftermiddagen och pappa gjorde sällskap för att grilla korv och äta ute, det var inte lika roligt efter en varm dag, blev mest skrik, denna värmen verkar ta död på mina små troll och efter en hel dag av solsken så är det bara gnälligt. 
Tror det får bli att börja bada med dom på kvällarna, det var inte så farligt i sjön när jag fotade med Björn så det borde gå att bada lite men Vittra har haft lite feber i ett par dagar så hon får svalka sig i badbaljan istället tills den har gett med sig.
Mirre - Sweetwords

Oh så söta

Svar: Tack :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress