Follow

Ulvdottir

Fae Poet Pixie
Inlägget är i samarbete med holyclothing och deras nya top Fae poet pixie tunic. Jag har den i grått i storlek M pga min längd, jag är 171 cm och den sitter hur bra som helst i armlängd och längden på toppen blir perfekt. Det finns korsett snörning i ryggen så man kan bestämma själv hur löst man vill ha den eller hur åtstramat man vill att den ska sitta vilket är väldigt praktiskt, är även snörning längs med armarna så man kan knyta upp hela ärmen om man så vill :) 
Jag älskar den och den är lätt en av mina nya favorit plagg i garderoben :) Helt klart ett go to plagg för en skogsmulle som mig :) 
Jag vill så gärna ha ett liv i skogen fullt ut, det smärtar att inte kunna vara fri, att ha den friheten min själ eftersträvar, att inte kunna dela det med någon som får mig att känna mig speciell. 
Har länge och väl funderat över hur allt ska bli, hur allt kommer att funka, vart jag ska ta vägen och hur min framtid kommer att se ut. Kommer det någonsin bli bättre eller kommer min känsla av att vara fjättrad ligga kvar tills min tid är ute. Mina tankar är många och det börjar påverka allt i min omgivning, allt från att jag drar mig undan från min omgivning och det plågsamma att min hjärna konstant arbetar, har svårt att somna för jag ligger och funderar och när jag väl somnar så drömmer jag om det istället. Jag skulle vilja få till en utställning av mina foton, det är en dröm jag har, att få visa upp mina bilder på tryckta tavlor som människor kan beskåda och även kunna berätta mer om min inspiration, mina bilder och varför jag fotar. Men det kostar så mycket att trycka upp och rama in för man vill ju ha det proffsigt. Även kunna åka iväg en helg till ett helt nytt ställe, få utforska och fota, jag har så många ställen på min bucket list som bara blir längre, världen är en vacker plats som jag hoppas jag kommer få uppleva någon gång i framtiden. 

I veckan kommer hyresvärden börja med mitt badrum, tankarna går till att vart ska mina barn vila middag? det kommer inte funka, vart gör jag av katterna? Jag letar efter ett bra katthem för jag kan inte ta hand om dom längre men det smärtar mig det också, Svasi som varit en del av mitt liv i 8 år, Nidis som igentligen inte var ett katt jag ville ha men X:et ville ha han, hur ska hans liv bli? Han är så känslig men ändå tuff men jag kan inte ta hand om honom, hans päls blir för mycket, jag har inte råd så jag har inga val kvar, det är ingen som vill ha dom och för att jag ska kunna åka och hälsa på min familj så ofta som jag vill så kan jag inte ha dom. 
Hyresvärden skickade meddelande igår, han kan inte ens ringa utan skriver "Kan jag visa lägenheten för ev hyresgäst i morgon?" mitt svar va Visa lägenheten? han skickade tillbaka "Ja du har ju sagt upp lägenheten till den 31/6" hmm Nej jag ringde till honom och bad om pappren för att säga upp lägenheten men jag har inte skrivit under något att jag ska flytta utan det har han bara tagit för givit. Jag skrev det till honom och fick svar "så du ska inte flytta", hur mycket än vill slippa denna kompletta idiot till hyresvärd så nej jag ska ju inte flytta, finns inga bra lägenheter och jag vill att barnen ska kunna gå på detta dagis som är här för det är ett av dom bästa i närheten. Man känner en form av bara massiv suck när det kommer till hyresvärdar överlag här uppe, de är urkassa, jag vet flera som har problem med sina hyresvärdar och jag kan inte förstå detta, jag har då aldrig haft en så dålig hyresvärd i hela mitt liv. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress