Follow

Den gamla tiden
Idag har varit en bra dag, nästan med undantag för vissa saker som är privat mellan mig och Carina ;) Tack för att du finns så jag kan prata ur all förvirring jag har i min skalle<3 
Men förutom all förvirring och muppade känslor så har det varit en bra dag, umgått med min lillsessa som tillät mig att sova till 7:30 idag, helt makalöst. Umgåtts med Carina och tjötat som höns i ett hönshus om allt i vanlig ordning och sen mitt i allt nu på kvällen så får jag veta att jag har vunnit Saors give away med en signerad vinyl och två signerade plancher :D Så extas, alltså jag har följt det här och deras tidigare band sen 2009 och jag tröttnar aldrig, deras musik är så magiskt vacker och underbar så det finns inte ord för det så att få vinna deras give away var bara guld<3 Jag har så mycket otroligt bra minnen till deras band och de fortsätter att förgylla hela min själ med varma känslor. Saor betyder också fri så det passar ju mig galant, det är ju det jag eftersträvar mest, frihet. 
Frihet att uttrycka mig, att leva, att göra det jag älskar att bo där jag vill, jag har aldrig varit mycket för det där med att följa det som samhället anser är rätt och korrekt då samhället har svikigt så många gånger. 
Ibland vill jag bara flytta till Alaska, vilket landskap. Men jag är trogen Sverige eller ja Norge hade ju inte varit helt fel om jag får säga det själv. 
Nej men vilken dag och den är inte över än ;)  Såna här dagar vill jag alltid ha, det gör mig glad
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress