Follow

Ulvdottir

Sveriges nationaldag
Idag är det Sveriges dag och jag känner mig lite usel men jag har faktisk inte firat alls :/ Idag har varit en dag bara med barnen, vi har varit ute merparten av hela dagen, först lekt i lekparken och sedan varit hos en kompis och tagit det lugnt och suttit ute. 
Vittra har varit jättedålig i magen så hon har fått vara blöjlös ute i värmen för det fanns inget stopp på hennes mage men hon har inte verkar direkt jätte hängig om man säger så mest bara dålig i kistan. 
Väl hemma satte jag dom i badet och sedan slocknade Varg i soffan medans jag och Vittra gjorde iordning deras nya rum :) För i natt sover dom i ett eget rum och än sålänge går det bra.
Varg varken trotsade emot det eller något annat när jag la kottarna utan han sa natti natti och vinkade och la sig tillrätta som om inget alls. Vi får se resten av natten helt enkelt.
Men tänk vad tomt det är i mitt sovrum, där har stått en fotölj och två barnsängar hela tiden och nu ett helt tomt hål, måste klura hur jag ska ha det där inne nu :) 
Allt som allt så har vi haft en bra dag :) Det har varit supervarmt och det har klagats en hel del men det har varit bra :) En soft nationaldag här hemma i minibyn.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress