Follow

När man är ett med allt
Idag har varit en sån där bra dag med mina små troll, bara softat, lekt utomhus och allt har bara känts bra <3 Lite mer frid och harmoni emot gårdagen men det är såhär jag vill ha mina dagar.
Var över på kaffe på förmiddagen hos fina Carina och barnen lekte en stund, sedan hem och la mitt lilla hjärta som redan hade somnat i vagnen så lyfte bara in Vittra och la henne i hennes säng och då var det soffmys med mitt äldre lilla troll <3, det är standard när Vittra sover, då har Varg egentid med mamma och oftast vill han bara mysa, äta en frukt och vara nära mamma.
När Vittra vaknat så knallade vi ut och lekte i sandlådan och Vittra tränade lite på att gå och Varg körde minibil, hoppade och lekte runt, tog en snabb kaffe med A och sedan kom M och vi gjorde mat.
Vittra tog hela 5 steg nu på kvällen innan läggning <3 Så otroligt kul att se hennes första steg och att det är på väg nu, äntligen, hon som velat springa så länge men blivit på tok för frustrerad för att få det att funka.
Läggningen gick galant, inget bråk alls utan båda sov redan 19:13 :)
Då är det mamma tid och mamma tid betyder att redigera bilder jag inte hunnit med som den ovan som är ifrån midsommar precis när regnet började falla och man kunde bli ett med hela moderjord, en sån underbar känsla, jag tror jag älskar väderslag för de kan alltid erbjuda något som får än att känna något speciellt, men sommarregn, det är ju så underbart och doften, det är kärlek allt ihop. Just den kvällen fick jag ju se något helt nytt då svängde av på en för mig okänd skogsväg och såna vägar älskar jag. Helt fantastiskt att se något nytt, upptäcka nya platser där man kan inspireras och känna en sån enorm samhörighet till jorden.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress