Follow

Ulvdottir

Några dagar med barnen
Min lillskrot är så nära att börja gå nu, hon är så envis och vill traska hela tiden och hon blir så otroligt arg när man släpper henne. Att en så liten kan ha sånt humör, helt makalöst. Men det är ju en bra sak i sig, hon vet vad hon vill och blir extremt arg om det inte lyckas. Det brås hon på sin mor ;) 
Igår va vi och badade, eller ja rättare sagt så badade jag och Varg för det var för kallt för lillskrot som inte alls gillade att doppa benen i sjön men Varg är en fisk så medans Vittra fick leka på stranden så lekte mamma och Varg i vattnet, han har verkligen börjat släppa den där rädslan för vatten som han har haft ett tag och leker nu hej vilt istället, på gränsen till att man blir orolig, i alla fall när han är på bryggan som han ska hoppa ifrån men även hoppa ifrån när mamma inte står precis nedanför vilket ger mig hjärtklappning men som tur är så lyssnar han på nej och väntar på att en annan ska infinna sig precis under. Nog för att han når botten men en obehaglig känsla och vad som helst kan ju hända. Men han hade så roligt och det är det värt. 
Idag har det varit en skum dag med barnen, massa gnäll, en promenad, lite till gnäll och i omgångar bus och lek. Det skiftar så fort det där, ena stunden världens goaste till nästa stund totala raseri utbrott, Vittra som vill springa men inte kan så hon slänger sig på magen och gallskriker och Varg som ska trotsa och djävlas med lillasyster som aldrig får vara med och leka när mamma är med. 
Varje dag är olik den andre och man vet aldrig vad som ska hända när man har trollen hemma. 
Nu är det ju sommarlov för lille Vargen så jag vill ju självklart att vi ska hitta på massa kul men det blir svårare när man är hemma hela tiden, Färna är inte världens roligaste by för småttingar direkt men något ska vi nog allt sysselsätta oss med hela sommaren :) 
Det är ju sommar trots allt.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress