Follow

Lantligt häng med trollen
Inte varje dag man kan blogga i trädgården och trollen leker i sandlådan utan att behöva oroa sig för bilar och annat. 
Sitter ute på landet och försöker koppla av lite men Vittra är väldigt klängig och klarar ca 5 min i stöten utan att mamma håller i handen. 
Jag vet inte riktigt vad det är för fel, varför hon bara skriker dagarna igenom om jag inte har henne knät, kan inte minnas att jag hade det såhär med Varg utan han lekte och utforskade när han var 1 år, klättrade och for runt som en liten apa men Vittra är raka motsatsen, hemma ska vi helst bara sitta i soffan och hon ska sitta i knät och ute i vagnen ja där skriker vi bara om vi inte är trötta och ute på gården så skriks det bara för krypa är inte roligt. Hon är svår att underhålla. Därför är det skönt att kunna sitta på landet där det inte far bilar till höger och vänster i tokfarter utan Varg kan pula med det han älskar och vittra kan man i alla fall försöka roa utomhus :) Sen är ju tystnaden guld värd, jag störde dock den friden med att kunna ställa mig ute på gräsmattan och kula direkt utanför dörren och lyssna till det mäktiga ekot som for genom skogen :) Detta är livet men i morgon ska jag hem igen. 
Får se om vi åker ner till sjön en stund lite senare så Varg får plaska, det är sjukligt långgrunt där nere så det är skönt :) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress