Follow

Ulvdottir

Intensiva dagar i underbar miljö
Jag blev hämtad igår runt 10 tiden och vi åkte ut till stugan där vi skulle arbeta igår och idag. Stugan var helt otroligt vacker och jag älskar fönstret på övervåningen och utsikten, så otroligt fint nere vid sjön och han som äger stugan var hur trevlig som helst. 
Jag hade aldrig stått modell i sån här miljö tidigare och jag var en aning nervös att det skulle bli pankaka av alltihopa men jag är överraskad över hur otroligt bra det blev och jag är nu 3 erfarenheter rika. Fotografen är jätte trevlig och duktig och bilderna blev så fina och jag kan knappt bärga mig att få se dom :) 
Vi arbetade ca från 13:30- 01 på natten och det sista var jag så trött så jag visste knappt vad jag hette men jag hade så roligt och stället var ju bara att dö för, jag hade lätt kunnat bo där. 
När vi vaknade till 08 i morse så var det bara kaffe, en smörgås och sedan plocka ner allt, städa stugan och sedan for vi vidare för utomhus fotografering i fantasy stuk men ska vi tala om hur mör jag är i kroppen idag, det var svårt att få till samma energi som igår, efter allt poserande och att hålla poserna och spänna muskler man  inte ens visste man hade så kan vi snacka om träningsvärk idag. 
För hur det än är så är det faktiskt riktigt kämpigt att vara modell också, man poserar non stop och man ska ju inte bara stå där eller sitta där utan det ska ju vara vinklar, kurvor och allt ska se så bra ut som möjligt och efter ett helt gäng med timmar i poserande så blir man helt slut och energinivån faller. 
Men jag tror bilderna idag också blev bra och jag kom hem någon gång runt 16 tiden så nu är det bara slappa och återhämta sig som gäller :) 
Hur som helst så har det varit så roligt, och hur kul som helst att arbeta med en annan fotograf och se hur han arbetar och jag lär mig mängder. Det är så kul att se softboxar och alla saker för jag fotar ju enbart i naturligt ljus men jag fotar ju inte människor heller utan natur, men helt klart en bra erfarenhet med mycket kunskap ifall jag skulle vilja utveckla till att fota människor i framtiden :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress