Follow

Ulvdottir

I skogens djupa salar
Sitter och drömmer mig bort till höstens härliga skogsliv, saknar hösten något enormt just nu, skiftningarna i lövträden, krypen som sagta men säkert försvinner och den härliga dimmiga isiga morgon luften som är så där underbart frisk som man vill ha den. 
Nog för att jag har kommit att uppskatta sommaren mer sen man fick barn men jag älskar att kunna fota om hösten, det är sånt underbart ljus mest hela tiden och det fyller mitt hjärta med sån värme. 
Alla spindelnäten som täcker ängarna medans dimman rullar in och solljuset klättrar sig upp över granarna, det är så underbart att uppleva. 
För att inte tala om allt mysigt man kan göra på sensommar/hösten som skogens djupa salar har att erbjuda, oh älskade höst och efter dig kommer min älskade bitande kyla<3 


Dagen har mest kantats av trotsigt barn idag, vilket humör Varg kan ha, riktigt tjurskallig så mot slutet av dagen så kändes tålamodet att det var nere på noll. 
Vittra har varit hängig med små feber idag och jag undrar om det inte är någon form av bakterie ungarna har fått, för först hade ju Varg feber och diarré och nu Vittra, kan inte tänka mig att det är något som går heller och de har ju inte träffat någon då dagis är över nu för sommaren men man vet ju aldrig. Hur som haver så tar det ju varken på mig eller deras far så troligast är väl kanske någon bakterie de fått i sig kanske? 
Det är svårt att veta sånt där alla gånger och det är inga roliga dagar när de mår som de mår och rumpor som svider och annat mindre roligt men de sussar sött nu i alla fall och det kommer en st mamma också göra senare ikväll känner jag. Livet som mamma kan vara en kamp men man lär sig något nytt varje dag :) 
Rebecca Adnell

Fantastisk bild!

Svar: Tack så mycket :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress