Follow

Ulvdottir

Hade jag haft bil
Har sovit så dåligt i natt, vaknat flertalet gånger av enorm ischias smärta ner i benen, jag brukar aldrig vakna pga mina ryggproblem men inatt har det varit riktigt jobbigt. Så det var en tröttmössa till mamma som kravlade sig upp ur sängen när Varg kom in och sa "mamma, upp". På med java och satte oss i soffan men nu en timme senare är tvätten igång och barnen sysselsatta. 
Har en såndär känsla i kroppen att hade jag haft bil så hade jag bara satt mig i den och åkt, åkt långt långt bort för att få andas lite ny luft och se något som jag saknar så mycket, berg.
Har en längtan i kroppen och igentligen skulle jag åkt med barnen till mitt älskade Småland men kommer dessvärre inte ha råd denna månaden. Det är en jobbig känsla, jag vill ju inte ens vara här, men det är sällan jag har råd eller rättare sagt tar mig råd att göra sånt jag vill göra, jag får såna skuldkänslor till barnen om jag gör något som kostar pengar för min del, någon som känner igen den känslan? 
Ibland undrar jag exakt vad jag har gjort i mitt liv för att gudarna ska vara så arga på mig, jag har ofta enorm otur i nästan allt jag gör och det mesta får jag kämpa så fruktansvärt hårt för att få igenom. Ska det verkligen vara så besvärligt hela tiden, kan det inte bara flyta på. 
Just nu hoppas jag att hösten kan bidra med något bra, beroende på hur min rygg kan hantera det för den börjar bli riktigt dålig igen, det här med tid, jag skulle behöva extra timmar på dygnet så jag hann med att träna utan att bli stressad. 
De här 90 dagarna till läkaren dom kan de ju skrota för det har nog närmare gått 4 månader nu sen jag var hos läkaren. Tänk att första gången jag sökte till läkaren igen för att min rygg inte blir bättre var i september förra året och jag väntar fortfarande, jag har träffat 1 sjukgymnast och varit på magnetröntgen det är allt sen i september förra året, snart ett år och jag sitter fortfarande med skiten utan att få träffa en läkare. 
Jag fick ju hem papper att jag skulle få träffa en läkare och diskutera om jag skulle få operation och att jag skulle få hem en kallelse, men det har jag inte sett röken av och det var i mars, läkarvården i Sverige.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress