Follow

Ulvdottir

En blåsig dag med barnen
Vilka vindar vi har i vårat avlånga land idag :O 
Har fått sån värk i min nacke pga blåsten när jag och T var ute och gick med barnen på morgon så det är helt sinnessjukt. 
Det har varit att spendera några timmar inne idag, Vittra har vilat, Varg har tagit det relativt lugnt i alla fall och det har bara varit en slapp dag. 
Igår var det blöjhäng och utomhusaktivitet, så varmt på eftermiddagen igår så vi lekte lite ute och varvade mellan att sitta inne i skuggan. Men det har varit softa dagar med mina små <3 
Jag är dock helt slut idag, morgonen började redan 05:44 och jag ska sy upp en smidig klänning till morgondagens fotosession med Nattis till mitt projekt inom nordiska mytologin så ska förbereda lite där senare. Det skulle blivit mulet i morgon som skulle funkat perfekt tills i morgon men nu ser det ut som att solen ska skina så jag får helt enkelt försöka leva med det, jag har ju inte så många stunder då jag kan fota på och jag måste passa på att fota kläderna till samarbetet också för dom kom igår. 
Det känns mest som att det blir massa stress när barnen är hos sin pappa men ja man får försöka klura ut dom bitarna också. Jag kommer dock lägga ner mitt samarbete jag har, det tar för mycket tid till inget betalt så det funkar inte riktigt för mig, jag lägger ner så mycket tid till deras bilder och jag måste fokusera på det jag vill göra. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress