Follow

Västerås och kvällsbad
Nu så, alla mina foton ligger numera på denna lilla dunderpryl från Toshiba, en extern hårddisk och min dator arbetar inte alls lika hårt, den hörs knappt :) 
Kommer ta lite tid att vänja sig vid att spara ner allt via denna men det kommer nog bli mycket bättre plus att skulle datorn gå sönder så finns ju allt på den externa hårddisken istället. 
Jag har varit så fruktansvärt lat när det kommer till att ha en backup på mina bilder, jag är extremt tekniskt korkad så det har aldrig ens slagit mig men fick hjälpa att skaffa den av mitt ex :) Han är lite mer snille på datorer än vad jag är. 
I Västerås var det kaos med barnen, en varm sommardag och försökt till shopping med en trotsig Varg och en överbusig Vittra slutade i kaos, men fick handlat lite som behövdes i alla fall så det var skönt det :) 
Vi avslutade kvällen nere på stranden så Varg fick bada lite och hans ben gick som trumpinnar på bryggan och i vattnet, han älskar verkligen att bada och tycker det är så roligt. Så som han skrattar. 
Lillfia gick äntligen i också, men det var inte så poppis men nu kunde hon ju gå lite själv eller ja hon höll i händerna men det var på hennes vilkor och mycket roligare när brorsan var före. 
Allt som allt så har det varit en bra men väldigt varm dag och nu sussar trollen sött i sina sängar och jag ska redigerar lite bilder från landsberget och klura vad vi ska hitta på hela helgen, men något kommer jag säkert på :) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress