Follow

Soligt och härligt
Vi vaknade vid halv 8 i morse och hann bara få i mig en kopp kaffe förens en liten glad herre sa "mamma  ut"och vips så var vi ute innan klockan 9 och efter en liten liten stund med att leka på gården så frågade Varg om vi kunde gå till skogen, jag hade redan innan vi gick ut tagit en morfintablett och alvedon pga ryggvärken så jag sa självklart kunde vi gå till skogen. 
Det är så härligt nu att Vittra kan gå själv för det tar inte lång tid innan hon tröttnar på vagnen och vill haka på sin bror.
Vi gick inte så långt in i skogen, den lilla promenaden till skogen är ju som ett helt äventyr för dessa små så vi stannade precis i början på skogen och lekte med mossa och fallna träd. Vittra har ju inte kunnat utforska så i skogen som hon kan nu så det var kul att låta henne sitta där på trädet så hon kunde få inspektera och känna :) 
Varg sa det att all barr var spider, han växlar väldans mellan svenska och engelska just nu och säger bye bye istället för hej då och spider istället för spindel. Bye bye har pizza gubben lärt honom och det sitter i. 
Jag är så stolt över honom, det känns så häftigt att han snappar upp ett annat språk så fort även fast vi bara talar svenska hemma och att han förstår vad det betyder. 
Han säger horse när han håller i en häst och car när han har en bil, jag tycker det är så coolt och han kan ju självklart de svenska orden för de men det är fränt att han verkar så lättlärd i språk :) Min älskade lille kille, jag är så stolt över honom. 
Vi har varit ute hela förmiddagen och nu vilar Vittra lite innan vi ska ut igen, hade tänkt placera rumpan nere vid badet i eftermiddag så de får bada och så ska vi grilla där nere :) De mår ju som allra bäst när de får vara ute och göra av med sin energi så sover de underbart skönt under nätterna :) 
Nej nu ska jag mysa med min lille kille så han har egen tid med mamma innan donnan vaknar till liv.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress