Follow

Nu är trollen hemma igen
Mina älskade små troll kom hem vid 16, det första Varg sa när jag satte ner honom i soffan var "äta", sicken tur att mamma redan hade potatisen på spisen och skulle fixa iordning det sista när de kom hem. 
Han fick en spiderman keps av mig när han kom hem, han gillar ju spiderman och den verkar ha varit omtyckt i alla fall <3 
Efter maten gick vi ut och lekte ute tills klockan 18, vi har haft så roligt och han har skrattat så högt och likaså lilla syster Vittra :) Har jagat dom båda två som numera springer åt var sitt håll, tänk om man kunde dela sig i två ;) 
Strax innan läggdags fick de se lite på Masha och björnen som är favoriten medans jag bäddade rent i deras sängar. Vittra sprang mest hitan och ditan och stannade upp ibland om det spelades någon musik på tv för som hon älskar musik denna lilla prinsessa :) 
Annars var hon mest inne i sovrummet och busade. Nu sover de båda två som stockar <3 Det tar inte mer än 20 min sammanlagt att lägga trollen och det är skönt, men de har ju ett aktivit liv ute också och mycket spring blir det. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress