Follow

När man fastnar för flera
Vilken kväll det blev, jag är helt till mig att det gick så lyckat idag och jag fastnade så hårt för flera av bilderna som ovan, svårt att välja sin favorit ibland. 
Av bilden ovan fastnade jag för 3 som jag verkligen tyckte var bra men den ovan gav mer feeling så den kommer vara nummer ett helt kart. 
Jag har aldrig blivit så myggbiten i hela mitt liv som i skogen idag och allt för foto. Glömde självklart myggsprayen hemma så då är det bara att köra ändå och att hålla masken när man igentligen skulle vilja spela baseboll med dessa små eländiga flygfän. 
Men granskog och ormbunkar det måste vara en av mina enorma förälskelser, så vackra, så underbara och idag förevigade båda två tillsammans med mig. 
Det var självporträtt jag eftersträvade idag och jag har tagit så många bilder i olika stuk att jag lär ha och göra ett tag. 
Nu har jag redigerat sen klockan 21 och ögonen börjar kännas lite som grus efter en hel dag med barnen också, men trots alla mygg i min älskade skog så var det uppfriskande att andas lite skogsluft för hur man än vrider och vänder på det så doftar det så gott där inne i skogen. 
Det ger sån otrolig sinnesfrid, inspiration och att bara få vara, göra det man känner för helt och hållet, det måste vara en av de bästa sakerna med livet. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress