Follow

Mysig regnig dag
Sitter och lyssnar på Song to hall up high med Myrkur<3 En av mina absoluta favoritlåtar men funderar på att ta kameran och gå ut i regnet och utforska ett naturreservat en sväng. 
Det är så härligt att det regnar, det blir en sån mysfaktor och jag saknar verkligen hösten och dess dunkla dagar med dimma och härliga färger så det är rätt underbart nu :) 
Jag måste verkligen skaffa mig ett regnskydd till min kära älskling för vad skulle jag göra utan min kamera? Snacka om att kunna klättra på väggar efter några dagar utan den. Jag vet jag har redan provat en gång när den dök i bäcken. 
Det har varit en toppen mys dag idag, morgonpromenad till naturreservatet jag aldrig varit vid som väckte en hel äventyrlig del inom mig som bara vill ut och spana läget direkt direkt direkt men det är så mycket mygg och flygfän nu så det blir aldrig så underbart som man har tänkt sig riktigt, men jag känner att regnet håller dom på behörigt avstånd så jag kan väl ta och knalla ut en sväng innan man tänder massa ljus och myser ner sig i soffan :) Låter som en bra plan det här :) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress