Follow

Mjuka kvällar
En bild från ett bra tag sedan när jag var nere vid sjön som har legat och samlat lite damm.

Det har varit en hur bra dag som helst med knoddarna, de vart lite griniga eller ja Vittra i alla fall efter att vi varit och badat men hunriga envisa små troll måste man ta hand om så de får mat i magen omedelbart. 
Nere vid sjön var det intressant, till en början gick allt superbra och det var så varmt i sjön, Vittra satt vid kanten av sjön och grävde med spade och Varg satt med en fisk som han hade med lite längre ut ifrån kantan och lekte fisk, men rätt var det var skulle de ränna på bryggan vilket jag har sagt nej till hundratals gånger och så fort jag hämtat den ena så var den andra på väg ut och sen trillade självklart Varg på bryggan och slog i handen så under tiden man skulle trösta honom så skulle man förhindra att den andra sprang ut igen och till sist fick jag nog och vi klädde på oss och gick hem. 
Eller ja vi stannade på en snabb kopp kaffe på hemvägen hos Carina och Varg fick vara kvar en liten stund och leka medans jag och Vittra bus gick hem och började med maten. 

Sen resten av kvällen har vi myst i soffan, varvat med att försöka få en super trött och gnällig Vittra att hålla sig vaken och road fram till läggdags. 
Läggning går alltid galant och de somnade som två stockar. 

Det har verkligen varit fullt ös medvetslös idag men jag är sträng med mina rutiner, passar alltid mina tider då lunch ska göras, middag, läggning osv, tror dom mår som allra bäst då för det blir inte speciellt mycket trots på det när de vet att det kommer att komma. 

Mina testbilder jag hade beställt kom för ett tag sedan och jag är så glad över att de bilderna stämmer överens med min skärm :) Det betyder att det kommer bli enklare att köpa foton av mig :) Wiho. Nu ska jag bara klura över hur jag ska ha det, om jag ska fixa en egen liten webbshop typ eller hur jag ska gå tillväga. Vi får se 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress