Follow

Ulvdottir

Med en kopp kaffe och inspiration
Vaknar, kastar på kläder, slår på kaffe, sätter mig ner med en kopp och kollar igenom mina sidor och ser att en av bilderna från igår redan gjort succé på en av mina fotografiska sidor :) och fått en inspirations stjärna, vilket betyder att man hamnar ett flöde där andra fotografer kan se ens bilder lättare så man försvinner inte som en i mängden. Jag har döpt serien Djupt i skogen, deep in the forest och detta kommer även bli en serie i en story som jag ska vara med och tävla med, vi får se helt enkelt hur det går. Jag är så självkritisk när det kommer till mina bilder så jag avstår många gånger från tävlingar och annat pga att jag tycker mitt egna arbete är så dåligt, det är något jag arbetar med att sudda bort varje dag men dessa bilder är få etsade in i min skalle och jag är så gad att det blev som jag hade tänkt mig för när jag gick ut igår hade jag bara några små spridda idéer på vad jag kunde försöka göra men inget väl genomtänkt så det är kul att det blev något jag kunde använda mig av. 
Det är inget roligt när man har varit ute i flera timmar för att skapa något och sen när man kommer hem så felar alla bilder och man står där utan någonting. 
Det har hänt, ett par gånger och det är lika irriterande varje gång. 

Om en stund kommer barnen och det är världens regnväder idag men samtidigt så skönt för det behövs. Vid halv elva ska vi till BVC med Varg på språkutvecklingssamtal, vi vet ju att det inte är något problem med hans språk eftersom han sjunger på engelska, men det är ju sånt man måste göra. 
Får se vad man ska hitta på med knorrarna, antingen blir det lek och bus i regnet eller inomhus aktiviteter.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress