Follow

Kvalité i skogen
Jag skulle gått till Utterdalen idag och fortsatt att undersöka men det kändes så konstigt så jag bara gick, hamnade i ett område i skogen där alla träd var döda, jag ha varit där förut men denna gången bara satte jag mig ner, andades och tog det lugnt. 
Har funderat så mycket idag, på familj, livet, mormor, vad jag ska göra och så vidare och av någon konstig anledning trots all skit så saknade jag mitt ex (barnens pappa), vi har gått igenom allt från från jord till stjärnorna men ändå pratar vi och försöker hålla god ton tillvarandra för det mesta. 
Men ändå, av allt som hänt den senaste veckan i mitt liv och mellan mig och mitt ex så saknade jag just honom, ibland undrar jag om det är något fel på mig, eller om det bara är meningen helt enkelt. Jag föll ju för honom av en anledning sen att allt vändes upp och ned direkt när vi flyttade ihop det var ju aldrig planerat, inget blev som vi hade tänkt oss och det kan göra mig ledsen, jag vill ju ha en hel familj, en hel fungerade lycklig familj där barnen kan ha både mamma och pappa hela tiden, så som det ska vara. 
Eller är det sorgen för min mormor som gör att allt helt plötsligt kändes så tragiskt, jag vet inte. 
Väl hemma sent på kvällen igen så kollade jag lite bostäder, jag vill verkligen inte bo kvar här. Vill bo någonstans där jag vet att jag är lycklig i alla fall med läget och min omgivning och det kan aldrig detta stället ge mig. Men då står man inför ännu ett dilemma, ja får ju inte flytta med barnen och dom är det bästa som finns i mitt liv<3 
Det har varit en dag full av natur och tankar, planerar att gå upp extra tidigt i morgon och dra ut till Utterdalen och se om man lyckas få något fint på bild. Men man vet aldrig om man kommer upp, har provat en hel skalledrös med gånger men än sålänge så vinner inte väckarklockan över min morgontrötta hjärna, så vi håller tummarna helt enkelt. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress