Follow

Kom aldrig upp
Bilden är tagen uppe på Vargberget när jag var och vandrade vid midsommar. Så vackert där uppe :) 
 
Men god morgon, jag sitter och kollar på Steve Perry på Backcountry gallery på youtube som gör mycket recensioner om nikon kameror, jag fotar ju med Nikon och trivs väldigt bra med det, det var första märket jag hade inom systemkameror och jag har växlat till Canon en gång men jag trivs bäst med Nikon. Han är riktigt duktig i alla fall och förklarar på ett riktigt bra sätt. Jag vill ju köpa ny kamera men jag vet också att den budgetten har jag inte men skadar inte att sitta och kolla på vad man ska lägga pengarna och vad som är värt det. 
Jag kom aldrig upp klockan ringde, det var väl inte så förvånande men lyckades aldrig somna vid en bra tid igår och jag kan ju alltid prova i morgon också.
Men det är härligt mulet väder idag så det passar perfekt till lite skogsäventyr och utforskning plus att det passar mina bilder mycket bättre, skarpt solljus är bara hemskt att fota i och just nu uppskattar jag inte golden hour, det är ju olika, men jag gillar inte det skenet golden hour ger just nu i skogen, kanske låter konstigt då golden hour är perfect men just nu nej, mulet funkar bättre till det jag söker. 
Men jag ska bege mig till Utterdalens naturreservat om en liten stund och planerar hela dagen där ute, så får vi se vad man kommer hem med :) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress