Follow

Ulvdottir

Klockan 7 kommer inga bra nyheter
Vaknade av att telefonen ringde vid 7, det kommer aldrig några bra nyheter så tidigt på morgon och det kände jag direkt när jag såg att det var min mamma som ringde. 
Vila i frid mormor<3 Vi kommer träffas igen, i någon skogsglänta långt ut i vildmarken bland alla djur och fåglar. 
Min mormor va en av väldigt få människor som alltid har funnit i mitt hjärta, varje dag var jag hos min mormor, varje sommar följde jag med ut på landet och det är där jag merparten av alla mina bra minnen, från tidiga morgnar ute i farstun med té och smörgås, när fåglarna skulle få mat precis utanför den inglasade verandan som mormor och morfar alltid satt på. Min mormor brukade jämt lura oss barn att hon var häxa och skulle in i skafferiet och trolla fram något gott åt oss barn, det funkade ju självklart fram tills att vi hittade hennes gömställen. 
Det är en jobbig morgon, man vet att någon betyder mycket för mig när jag gråter för det händer inte ofta när någon går bort att jag gråter men min mormor har alltid funnits där<3 Och det gör självklart ont att jag inte hann säga hej då, men hon kommer alltid finnas vid min sida, det vet jag. 
Grodan

Beklagar sorgen :( 💜

Svar: Tack
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress