Follow

Ulvdottir

Hur var det med den där kosmiska tomten
Igår hade jag en av de konstigaste dagarna i mitt liv, jag fattar fortfarande inte riktigt vad det var som hände men det var droppen, måttet är rågat nu och jag har fått nog av instabila människor i mitt liv som konstant ska attackera mig för minsta lilla pryl, jag kan inte prata om vad det var som hände men det gav mig enorm insikt i hur ostabil en viss person i mitt liv är och jag vill inte ha hen i mitt liv alls längre och jag måste prata med någon om detta för detta är inte ett sunt beteende från en vuxen människa. 

Nog om det, min kosmiska tomte eller Loke lär väl fortsätta leka med mig ett tag till men jag och barnen har haft en bra kväll igår och en bra morgon idag. Vi har lekt utomhus och badat bubbelbad vilket de älskade :) 
Nu vilar Vittra och senare ska vi iväg så det ska bli skoj. Det känns så underbart med barnen de här dagarna för de är verkligen lugna, inget trots och allt känns hur bra som helst. Lite senare ska vi också bygga om Vittras säng för hon försöker pressa sig igenom spjälerna så hon fastnar med benen och jag har inte råd med en ny säng just nu så jag tänkte att jag skulle försöka ta bort några pinnar längst ner så hon kan krypa ut och in själv i sängen :) 
Det blir nog bra tror jag.
Jag komme i alla fall inte låta all denna skit förstöra mina dagar med mina ungar <3 de förtjänar en glad mamma som leker och busar med dom.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress