Follow

Hej hopp i galopp
Söndag och det känns, gråmulet inomhus väder men vi har varit ute hela morgonen fram tills halv tolv för Vittra skulle vila och Varg ligger nu och kollar på en film och laddar sina små batterier. 
Precis lagom har regnet kommit och det smattrar utanför fönstret medans jag har lagt in alla mina foton från min stationära dator och försöker fixa iordning den lite, min stationära har bara stått ett bra tag nu så det är hur mycket uppdateringar som helst men skönt att ha alla sina foton på ett och samma ställe och veta att de är i säkerhet :) 
Barnen hade tydligen bestämt sig för sovmorgon i morse och det tackar man aldrig nej till, Varg kom in först vid halv 8 i morse <3 Hur härligt som helst, inte varje dag man får sovmorgon med barnen inte. 
Idag blir det bara som en sån där gråmulen regnig söndag bör vara, film, mys och inomhus bus om man inte tröttnar och drar på galonerna och härjar ute ändå, jag bryr mig inte om väder, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder ;) Helt klart ett motto man bör följa när man har småbarn för de har ju hur kul som helst i allt vatten. Jag tycker barn ska skita ner sig, leka ute och bara ha kul, det är det barndomen går ut på i min värld. Inte sitta inne i plattor, tv, tv-spel, datorer och så vidare utan att faktiskt få vara just barn. 
Det är lite tråkigt att man inte bor på landet så man bara kan släppa ut dom och man vet att det inte kommer en massa bilar och att de far iväg, det är något jag saknar så fruktansvärt när det kommer till mina barn, jag vill att de ska kunna ha det som jag hade när jag var liten, friheten att kunna leka utan att behöva oroa sig för motorfordon eller andra människor. 
Att leka i skogen var en av de roligaste sakerna jag visste när jag var barn, roligt  roligt roligt. 
Förhoppningsvis så kommer det i framtiden :) 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress