Follow

God morgon
Gårdagen blev inte alls som planerat, av någon konstig anledning så blir inget som jag har planerat inte ens när man tror att nu är det äntligen på väg att inträffa nej då händer något annat. 
Efter timmar av planering och sminkning, sytt iordning klänningen inväntat en som fick såga bort ett träd som låg över vägen så väl på plats för att fota mylingen så svimmar lilltjejen, det var bara att packa ihop sakerna och sätta sig i bilen och åka hem. Hennes hälsa kommer ju självklart först men klart man blir besviken, det är mycket jobb bara att förbereda allt och nu har jag slut på blod och smink så nu blir det att vänta igen. 
Idag måste jag i alla fall fota för holyclothing, det är sista gången jag kommer göra ett samarbete med dom, så sista bilderna idag, känner mig så trött och seg och just nu måste jag reda upp massa saker runt omkring mig så det flyter på och jag vill fokusera den lilla tiden jag har till min egna konst och inte till någon annans för jag tjänar inget på det. Det hade väl varit en sak om jag tjänade på mitt samarbete men det är mer jobb för mig och det är tid jag måste ta som jag hellre hade spenderat på att göra annat så det valet var nog inte så svårt igentligen. Jag har ingen aning om vart jag ska gå för att fota kläderna heller, känns som om man har använt alla platser 7 miljoner gånger här där jag bor, det hade underlättat om man haft bil känner jag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress