Follow

God morgon
En bild från Utterdalens naturreservat i den vilda stigen bland alla ormbunkar, detta stället gav mig ny energi, energi jag verkligen har behövt den här veckan, tänk att en plats kan ge så mycket när man minst anar det. 
Jag har inte haft tid till speciellt mycket de senaste dagarna, har knappt varit hemma men allt jag behöver göra kan jag göra nästa vecka i såna fall. 
Är väldigt tankspridd just nu men jag vet nu vad jag måste göra och det tynger mig men det måste inträffa så enkelt är det, vet att jag talar i gåtor just nu men det får vara så då inte en enda del i mitt liv är mitt längre utan konstant bevakat och bara det är sjukt. 
Nästa vecka åker jag i alla fall ner till Småland och stannar där nere ett tag med barnen <3 Det ska bli skönt att komma bort, vi behöver det en stund, göra lite roliga saker och hälsa på familj. Men idag kommer trollen i eftermiddag :) Myshelg med mamma <3 
Kommer nog bli lite grillning med barnen i skogen, det låter som en bra plan, kanske kan man få med mer folk :) Vore roligt. 
Jag är så spridd i mina tankar just nu att mina inlägg lär säkert inte bli bra alls, jag skriver, blicker flackar åt ett annat håll, tankarna rusar och när jag väl återkommer till skärmen så måste jag läsa igenom vad jag har skrivit. Man kan inte leva sitt liv såhär, det förstör allt. Jag är bara så tacksam till de få som vet om vad som händer just nu att ni finns vid min sida, jag vet inte vad jag hade gjort utan er <3 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress