Follow

God morgon
Mitt älskade trollkors, en av mina favorit saker jag äger och det är gjort av mitt ex. Älskar saker som människor har gjort själva, det blir så mycket mer personligt. 
När jag var ute och fotade för sorg så var jag i ett område där jag aldrig hade varit förut och skogen var så speciell där, en så otroligt speciell känsla man fick direkt när man klev in där och jag var tvungen att utforska lite och ska självklart tillbaka dit och utforska mer för det var så vackert. 
Det började ju redan bli mörkt när jag var ute, ville ju ha en dunkel mörk känsla i mina bilder och då funkar det ju inte om solen ligger på som allra mest, men denna platsen, så gudomlig, man kunde riktigt känna i marken hur uråldrigt och vilt det var just där. 
På endel platser i skogen får jag en känsla av att jag är iaktagen och denna platsen var brutal på det sättet, det kändes som om jag hade 100 ögon på mig och man kunde höra hur något rörde sig som om det var nära mig men jag kunde inte se någon alls. 
Jag kulade en hel del där inne för att se om det var djur men jag kunde inte höra några djur som sprang iväg när jag ropade. 
Arbetade ju hel del med blod där inne och ja riktigt blod så jag ville inte direkt att det skulle dyka upp en flock med vargar eller en björn för de håller till där inne, så att ropa och göra massa oväsen av sig det brukar funka. 
Men en helt klart mystisk plats och såna det gillar jag.
Nu ska jag strax iväg på morgonpromenad, hoppas på regn och åska idag med avslut på dimma, vi får väl se hur det går med det. Men det har varit för äckligt varmt nu ett tag och jag saknar hösten mer och mer. Jag har fått nog av sommaren och alla dess jobbiga små kryp.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress