Follow

Ulvdottir

Full fart
Vaknade 05:54 av att Vittra ville gå upp, det ville inte mamma som gärna hittat en snooze knapp på denna där lillfia som aldrig vill ha sovmorgon men det var bara att knalla upp och slå på kaffe och ge ungarna frukost. 
Efter frukosten så tog vi oss en skogstur med fruktstund, på vägen dit skulle Varg promt ha lillasysters mössa och lillasyster fick Vargs keps, bytes handel delux.
Framme vid grillplatsen var det fruktstund som gällde och det brukar de tycka om för efter frukten får man busa runt hur mycket man vill, eller ja tills mamma tycker det är dags att gå vidare. 
Varg har blivit så duktig på engelska, i morse så sjöng han Jonny jonny för mig och han är så söt, vi håller inte på och lär barnen engelska men han ser mycket engelska och det verkar han snappa åt sig som en tvättsvamp :) 
Hemma sen har vi ätit lunch och jag har städat medans ungarna drog till ett annat rum och rev runt där, det tar lite längre tid att städa när man har barnen hemma för när man tror att man är klar så är det nästan bara att börja om ifrån början :p Men det har gått så bra så. 
För ovanlighetens skull så har det varit en förmiddag helt utan trots, så skönt. Vi får se hur eftermiddagen blir, man ska inte ropa hej än ;) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress