Follow

En liten kosmisk tomte eller Loke
Något av det bevakar mitt liv med lägger in komiska negativa inslag konstant känns det som, när man väl är glad och känner sig lycklig så händer det något som tar ner sinnesstämningen till -1000 igen. 
Ibland är det tur att min förkärlek inom det kreativa är mörk konst, man kan alltid utnyttja sina känslor till att skapa något som symboliserar det man känner just för den stunden. 
Denna gången fick jag en sån sprudlande bra idé mitt i morgonkaffet och mellan tårarna, kommer bli sån bra grej tror jag som väldigt många kommer kunna känna igen sig i. 
Man vill ju väcka en känsla genom sina foton, en känsla, inspiration till andra och så vidare och just nu är jag inne i ett fotografisk roll känns det som, idéerna frodas och de kommer hela tiden, håller det få såhär så lär jag ha mycket att göra :) Men det är exakt sånt jag gillar, att ha mycket att göra, det är ite som en flykt från mina egna känslor, en del äter för mycket, en del dricker för mycket, jag arbetar för mycket kreativt och dränker mig själv i musik. 
Vi har alla våra sätt att bearbeta eller fly sina tankar och känslor. 
Dagen bild får symboliserar att man har någon som iaktar allt man gör, även mitt ute i ingemansland.
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Fantastiskt vackert inlägg!

Svar: Tack så väldans mycket :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress