Follow

En kväll vid sjön
Jag tog mig i kragen igår kväll och gick ner till badplatsen som ligger en dyga 1 km ifrån mitt hem för att fota klderna från Holyclothing.com. 
Det var en konstig dag igår, jag kände mig matt och ledsen hela dagen och totalt slutkörd men jag visste att jag måste göra det här idag så det var bara att torka tårarna och packa väskan och gå. 
Efter jag fotat kläderna så bara knallade jag runt rent på badplatsen och knäppte av lite random bilder bara för fotandet skull och sen tog jag en simtur som var minst sagt svalkande ;) Jag avskyr sjöar, fina att titta på från land men en av mina absolut största fobier är sjöar, att bada själv i en sjö, jag får total panik men jag ville verkligen bada så det var bara att bita ihop och tänka på något annat. 
Man måste övervinna sina rädslor så slipper man dom och ett dop i taget så ska det nog råda bot på den paniken också. 
Men jag hade en lugn och skön stund för mig själv nere vid sjön och det kan man behöva ibland.
Stressen har varit och är så stor för mig just nu att jag har fått utslag i ansiktet, konstant trött, tappar hår i mängder och hara supersvårt att sova vilket resulterar i att jag somnar inte förens runt 2-3 tiden och sen ska jag upp igen mellan 6-7 och hålla igång hela dagen med småtrollen. 
Allt detta börjar bli för mycket för mig, för min kropp men det är svårt att bara kunna koppla bort sånt man oroar sig över också. 
Förhoppningsvis så kan jag snart råda bot på det också så jag kan hitta tillbaka till lugnet och sinnesron.
Emma

Superfina bilder!

Svar: tackar så mycket :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress