Follow

En kväll på landsberget
Igår kväll åkte jag iväg till landsberget som ligger utanför Fagersta för att fota solnedgången. Skogen på landsberget är att dö för, jag passade på att fota kläderna igen för holyclothing och jag vill så bo där inne i skogen. 
Underbart vacker skog, ett sånt där ställe jag stormtrivs på och jag har bara varit där 1 gång innan och då var jag höggravid med min son så det var inte så mycket springa runt i skogen då inte. Men jag ska åka tillbaka och bara utforska skogen där någon gång. 
Väl uppe så skulle man lyckas att klättra upp för denna ställning och jag är inte nådigt höjdrädd men upp går ju lättare än ner kan man säga. Jag har inget problem med höjder när det är bra steg men här är det två rör som du ska ställa fötterna på och så ser du bara rakt ner, inget jag uppskattade och jag skakade som ett asplöv på vägen ner och det måste ha varit kvällen i mitt liv som innebar flest svordommar någonsin, men vad gör man inte foto ;) 
Uppe och njöt av utsikten i tornet, var där två timmar innan solnedgången och självklart hade jag glömt min jacka hemma, mindre bra kan jag säga för som jag skakade på slutet, inte nog med höjdrädslan när man skulle ner jag skakade av att jag var iskall också men det var så fint där uppe, inte varje dag man har en urtjusig utsikt. 
Som sagt så är utsikten helt otrolig, speciellt över sjöarna med alla små öar i. Vet inte hur många bilder jag tog åt ett och samma håll men det var så otroligt fint där över och den svaga hazen i horisonten, det är ju sån här utsikt jag är van vid eftersom jag har vuxit upp på Huskvarna berget med utsikt över vättern och andra sidan av vättern så det är skönt att det kan finnas något ställe här i närheten där jag kan kika ut över :) 
Och sen kom solnedgången, den var inte helt så magisk som jag hade förväntat mig (jag är kräsen) men den var fortfarande så otroligt fin och det är helt underbart att få fota solnedgångar, det är något helt speciellt när man kan se solen sjunka ner bakom horisonten och njuta av de sista strålarna från solen innan månen tar över för nattens intåg. 
Detta var helt klart en kväll att minnas och jag hoppas jag får göra om det snart igen men då tror jag att jag tar med sovsäck och ligger kvar över natten så man kan fota hela natten lång om man vill och en minneslapp till mig själv att ta med jacka. 
Var hemma vid 00 tiden och la mig i sängen och sov som en stock, den kvällen kommer vara med mig länge :)
Lillan

Otroligt vackert.. Svensk natur är ♥

Svar: Tack :) Ja svensk natur är helt underbar :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress