Follow

Ulvdottir

En app jag rekommenderar
Jag har varit så stressad och på väg in i väggen ett bra tag nu att träningen har halkat efter pga extrem trötthet men så snubblade jag över 7 min workout appen som jag starkt kan rekomemndera om man vill komma igång med träning eller om man tycker att man har ont om tid till träning som jag själv har. 
Den finns att ta ner på google play och kostar ca 32:- Men helt klart värt det. 
Man får 12 övningar man ska köra på 7 minuter med 10 sekunders vila mellan de olika.
När man ska börja så klickar man helt enkelt in på beginn workout och så talar den om vilken övning du ska köra, den håller tidräkningen och räknar ner när du är klar samt talar om när du ska vila. 
Man får bokstavligt talat träningsvärk av den och pulser stiger, jag bara älskar den och den passar hur bra som helst till mig som har problem med att träna hemma speciellt när jag har barnen för de tror att det är lekstund, men 7 minuter av övningar som du inte behöver några redskap till förutom en stol vilket alla har hemma, det klarar alla av att undanvara. 
Jag är jättenöjd med den och perfekt nu till att komma tillbaka och hitta tillbaka den mindre stressade, extremt trötta mamman. 
Det är viktigt för mig att ha en god hälsa och det är otroligt viktigt för mig att kunna träna så jag håller min rygg stark, dels för min egen skull men även för mina barns skull, för enorm värk sätter sina spår i humöret kan man minst sagt säga och alla barn förtjänar föräldrar som orkar hålla igång med lek och bus. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress