Follow

Ulvdottir

De fick åka tidigare
Idag känner jag ett sånt svek mot mina barn, har haft så otroligt ont i ryggen hela dagen att det har varit en enorm plåga att lyfta och antagligen har barnen känt av mina vibbar att jag inte mått bra så de har varit på mig non stop hela dagen och Vittra har varit så otroligt mammig att så fort jag satt ner henne eller gått ifrån så har hon börjat skrika. 
På eftermiddagen klarade inte min rygg något mer och jag fick höra av mig till deras pappa som fick komma och hämta dom en dag tidigare. Det känns för j*vligt rent ut sagt att man inte ska kunna orka för kroppen inte håller, tänk så mycket kul vi hade kunnat göra om min rygg var helt okej. Jag känner ett svek gent emot mina barn att jag inte orkar, oftast så försöker jag bara att traggla mig igenom de sista timmarna tills det är läggdags men det är inte heller ok för barnen för de ser ju att jag har ont och det skär i mitt hjärta att höra 2,5 åring säga "mamma ont", han ska inte behöva säga det. Usch om man bara kunde få ett svar snabbare om de kan göra något åt min rygg. 
Men det har varit en jobbig dag och jag vill inte ha fler såna här dagar, vill bara att allt ska flyta på utan värk så man kan ha lek och bus och skogsturer med mina troll, det förtjänar de verkligen. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress