Follow

Ulvdottir

Bland fälten
Åh vad härligt det är med alla olika kornfält som lyser så fint ute nu och blåklinten som gömmer sig lite lätt bland vetet.
Det blir såna härliga kontraster av det gyllene vetet och sedan de fina blå blommorna som riktigt poppar fram. 
Här nere kryllar det verkligen av kornfält och jag bara älskar det, den härliga landsbygden<3 Det är som en tavla för ögonen som gör mig så glad, dalarna som skiftara i guld, grönt, gult, brunt, så otroligt fint.
Jag fotar i regel aldrig såna här bilder utan håller mig till mina skogsbilder men jag föll pladask för blåklinten som gömde sig mitt i allt. Det var bara som i en egen liten värld och jag som håller landsbygden så kär i mitt hjärta och här nere i Småland blir det verkligen landsbygd för mig. 
Jag har sett så många ställen idag som kommer att bli nya fotoställen där jag vill uppleva naturens alla skiftningar från ljus till mörker, vi får se hur mycket jag kommer att hinna med här nere denna gången men att fota det är ett måste, det finns många dolda guldställen här runtomkring och jag är så glad över att jag alltid har haft ett intresse av att åka runt på småvägar och utforska skogen för minnet det sviker mig aldrig och jag känner till så otroligt mycket fina platser. 
Det är verkligen hur skönt som helst att kunna vara här igen, hur kan man vara så ypperligt förälskad i ett landskap? Jag har hela mitt blod här nere, platsminnen, släktminnen, blodsminnen <3 Jag kommer alltid och för all framtid att vara stolt smålänning för ack vad jag älskar mitt Småland och hur kunde jag någonsin lämna detta stället. Man vet inte vad man har förens man har förlorat det brukar man ju säga, nu har jag ju turen att småland inte är förlorat utan det finns här och förgyller min vardag hela tiden<3 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress